Ervaringen

Your life coach

 

Vanassche Frédérique

Gerbodelaan 6

8501 Bissegem

0472/73 24 77

Vanassche.frederique@gmail.com

BE-0521.772.106

 

 

Ervaringen

 

 

Eerst en vooral wil ik de mensen bedanken die mij de kans gaven om hun bij te staan in het realiseren van hun doelen!

 

Your life coach

Frédérique

 

 

"Ik heb heel veel tegenslagen gekend in mijn leven . Ik heb/had al veel van die dagen:" waarom nog?". Soms niet weten wat best te doen. Het niet meer zien zitten. Leeg en opgebrand. Toen leerde ik Frederique Vanassche kennen. Ze helpt me erdoor. Alleen kan ik het niet aan. Ik schaam me niet dat hulp vraag. Want ik weet dat ik haar alles in vertrouwen kan zeggen.

Ze komt met mogelijke oplossingen, steun en haar luisterende oor is heel groot.

Soms zonder dat ik bepaalde zeg aan haar merkt ze op dat er wat is.

Ze werkt met een warm hart want bij andere hulpverleners kreeg ik soms de kracht niet om dingen te verwoorden. Ik had andere hulpverleners en bij haar voel ik me op mijn gemak. Ik mag mezelf zijn. Ze neemt haar tijd om er echt te zijn."

 

"bedankt voor het luisterend oor, het advies, tips en sturing. Ik ben bij jou terechtgekomen tijdens , voor mij, grote veranderingen in mijn leven. Het ermee omgaan was een hele opgave. Je slaagde er in om terug rust in mijn hoofd te brengen maar vooral om mijn (overdonderende) emoties te kunnen ordenen zodat ik er zelf een betere kijk op had. Bedankt om me terug op weg te helpen in het proces van aanvaarden en omgaan met verlies en verandering. Bedankt om een basis te leggen die ik voor de rest van mijn leven zal nodig hebben."

 

"Door de gesprekken na de aanslag in Tunesië heb ik de gruwel die we daar meegemaakt hebben een plaats kunnen geven. Een echte aanrader dus als je iets te verwerken hebt. Frédérique sleurt er u gegarandeerd door.

 

"Je de beste life coach blij da je mij helpt aan mijn zelf vertrouwen te werken en heb al heel veel bij geleerd in die maanden da je al komt fie je bent super mercie da je mij helpt xx"

 

"Heel goed, je probeert het te verstaan en helpt ons heel goed met de begeleiding"

 

"Je kan altijd alles kwijt aan Frédérique, ze luistert altijd naar u. Ze stelt haar open voor u, ze probeert u te helpen waar ze kan. Ze heeft raad. Je kan alles zeggen tegen haar, je weet dat ze het voor haar zal houden. Je kan haar vertrouwen."

 

'Toen je voor de eerste keer kwam luisteren hoe wij ons verdriet verwerkte waren we nog voorzichtig, had wel het gevoel dat je luisterde wat we vertelde, je gaf me eerlijke antwoorden. Soms waren we het niet eens maar toch bleef je zoeken naar oplossingen. Als we je iets vragen en je kunt helpen, weten we dat je dit zeker doe. Je geeft ook je eigen meningen. Daardoor bekijk je het anders, je dringt je niet op."

 

"Met begrip en respect luister je naar mij. Met ervaring stippel je een weg uit naar mijn gedachten. Je hebt me geleerd wat het aller belangrijkste in mijn leven is en dat is Mezelf. En niet alleen mezelf thuis, maar ook mezelf op 't werk, in de hobby, bij vrienden... Dank u om mij de weg te wijzen en bij te sturen."

 

"29 november 2009... M'n oudste zoon verlaat dit leven... Totaal verward arriveer ik samen met hem in de 100 op spoed na een reanimatie van 30'. Ze doen alles wat ze kunnen...maar alle hulp is te laat... hij is voorgoed vertrokken. En daar sta je dan...ja...daar sta je dan... Je beseft quasi niets meer... Stokstijf kijk je naar je kind, je bloedeigen kind waarvoor je 18 jaar dag en nacht klaarstond. Je mooi lief kind waarvoor je alles zou doen en laten... Alles stopt, en dan ook weer niet, want je hebt nog 2 kinderen en een man. Het mag niet stoppen...maar je bent totaal de weg kwijt! En dan is er die persoon...die je vasthoudt, die je bij je voornaam noemt, die je helpt met papieren, met vragen beantwoorden, die er gewoon is, die met je efkes naar buiten gaat, die met jou een sigaretje rookt, die met je praat alsof ze je al jaren kent, die meeleeft en meeweent met jou...die je een knuffel geeft, die je zooo hard nodig hebt. En die persoon vergeet ik nooit, want die is er op een moment die je nooit veracht, klaar om je op te vangen! Een enorme steun!!! Dank je Frédérique, dank je'!!!

 

 

Ze is niet opdringerig, ze komt op tijd als je een afspraak maakt, komt er iets tussen en je belt op tijd af maakt ze er geen probleem van. Ze luistert goed wat je vertelt en geeft je steun waar ze je kan helpen. Je kan haar altijd bellen of email sturen. Ze geeft je terug moed als je eens een mindere dag hebt. Dank je voor de goede babbel en de steun!

 

Ik dacht het allemaal wel aan te kunnen, maar 2 jaar later crash ik toch. Mijn besluit stond vast. Ik moest met iemand praten buiten mijn familie of vriendenkring want ik kon er tegen hun niet over praten, ik kon het gewoon niet want ik kreeg altijd een krop in mijn keel en zweeg. Als ik de eerste keer met Frédérique ging babbelen voelde ik me heel onzeker, maar het gesprek verliep heel vlot en ik kon heel mijn hart bij haar uitstorten, zal maar zeggen met heel veel tranen. Maar na het gesprek voelde ik mij al beter. Na nog een paar gesprekken ging alles weer goed, niet dat ik alles vergeet maar je voelt je gewoon stukken beter. Dus ik zou zeggen zeker niet twijfelen, want praten doet wonderen en Frédérique helpt je er zeker door. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet. Een dikke merci Frédérique